" A super cool template for bloggers, photographers and travelers "

06.04.2022

6. aprillil avanes seltsi tudengitel võimalus veeta üks mõnus kokandusteemaline õhtu. Nimelt on Eestimaa Looduse Fondil käimas hetkel Euroopa Komisjoni kaasrahastusel projekt “Eat4Change – mobilizing youth for sustainable diets”, mille eesmärk on pakkuda asjalikku teadmist toidu keskkonnamõjust ja õpetada praktilisi oskusi toidu valmistamisel planeedisõbralikus võtmes. Kokkamine toimus Taevaskoja Turismi- ja Puhkusekeskuse peakoka Tiina Saare valvsa pilgu all. Kokkasime kokku kolm rooga, igaühest nii lihaga kui lihata variandi ja lisaks ühe maitsva läätsesupi. Meeleoluka õhtu käigus õppisid kõik tudengid midagi uut – alustades sellest, kuidas teha toidu ostmisel planeedisõbralikumaid valikuid, lõpetades sellega, et tulisele pannile vee valamine ei ole kõige targem tegevus.